Hirdetés

Úgy fest, Bella Ramsey marad Ellie a The Last of Us sorozat folytatásában is

|

Hivatalosan még nem erősítették meg, Bella Ramsey egyre konkrétabban utalgat a dologra.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudunk hivatalosan, hogy az HBO berendelte a The Last of Us tévésorozat folytatását. Mivel a széria első évada teljes egészében elmeséli az első, 2013-as videojáték történetét, adja magát, hogy a folytatás immár a 2020-ban megjelent The Last of Us Part II-t fogja adaptálni. A második játékban a sztori elég nagyot ugrik előre, négy-öt évvel járunk az első rész eseményei után. Épp ezért gondolták többen is úgy, hogy az HBO sorozatának második évadában le kéne cserélni az egyik főszereplőt, egészen pontosan az Ellie-t alakító Bella Ramsey-t.

Ramsey jelenleg 19 éves, idén lesz 20, a sorozatban (és egyébként a játékban is) 14 éves Ellie-t még 17 esztendősen játszotta el. Elég valószínű, hogy idén még nem indul el a sorozat második évadának forgatása, valószínűleg a munkák csak jövőre kezdődhetnek el, ha pedig az akkor már nagyjából 21 éves színésznőnek kell eljátszania a Part II-ban 19 éves Ellie-t, igazából életkor tekintetében nem állunk rosszul. 

Hirdetés

Más kérdés, hogy a játékokban elég nagyot változott Ellie a két rész között, Bella Ramsey pedig alkatilag biztosan nem fog ennyire átalakulni, nem lesz például magasabb. Ez már csak azért is fontos szempont lehet, mert a második játékban Ellie elég komoly fizikai összecsapásokban teljesít kompetens félként, még az elképesztően kigyúrt Abby Andersonnal szemben is. Ennek tükrében pedig érdekes lesz, milyen színésznőt találnak Abby szerepére, hiszen úgy kell összerakniuk a felnőtt Ellie és Abby párosát, hogy ne legyen karikatúrába hajó az erőnlétbéli különbség.

Bella Ramsey viszont egyre komolyabban utalgat arra, hogy a második évadban sem cseréli le őt az HBO. A folytatás bejelentésére rögvest az alábbi tweettel reagált, melyben egyébként a Depeche Mode "Never Let Me Down Again" című dalának első sorát idézte, ez a nóta volt hallható a sorozat első részének végén.

Ezt követően egy podcastban mondta el, mennyire izgatott Ellie és Dina (Ellie szerelme) közös történetszála miatt, illetve azért, mert ezt neki kell majd eljátszania.

Ti örültök annak, hogy Bella Ramsey marad Ellie a The Last of Us második évadában is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)