Hirdetés

Úgy tűnik, jó kezekben van a 2018-as Tomb Raider film folytatása

|

Az új Tomb Raider mozit rendező Ben Wheatley ugyanis már egészen kis kora óta pörgeti a videojátékokat.

Hirdetés

Az utóbbi években készült néhány olyan, videojátékon alapuló adaptáció, amely kifejezetten jóra, vagy legalábbis egészen korrektre sikeredett. A 2018-as Tomb Raider film inkább az utóbbihoz áll közelebb, de viszonylag jól hozta a rebootolt játéksorozat hangulatát, Alicia Vikander pedig nem is bizonyult rossz választásnak Lara Croft szerepére, és elképzelhető, hogy a kaland folytatása még élvezetesebb lehet majd a játékosok számára.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Ben Wheatley rendezi a Tomb Raider folytatását, aki nemrég el is árulta, hogy már 8 vagy 9 éves kora óta játszik videojátékokkal. Sok évvel ezelőtt a rendező egy négygombos, Binatone nevezetű masinán pörgette a játékokat, amelyek között ott volt a Pong, de akadt hokis és fénypisztolyos móka is.

Hirdetés

A jelek szerint pedig azóta is nagy gamer maradt, csak manapság már Counter-Strike-kal és a Factorióval üti el az időt, és a szavai alapján úgy tűnik, hogy az utóbbi játéknak alaposan sikerült is beszippantania.

Wheatley szerint a 2016-os filmje, az Össztűz gyakorlatilag egy Counter-Strike-játék, amit ráadásul a Minecraftban tervezett meg, és úgy véli, hogy a Mojang játéka tökéletes a díszletek megtervezésére a munkálatok korai szakaszában. Még az előbb említett film esetében is segítségül hívta a közkedvelt sandbox játékot.

A fentiek alapján tehát tényleg úgy tűnik, hogy egy olyan ember dirigálja a Tomb Raider folytatását, aki nagy rajongója a videojátékoknak, és ugyan azt még nem tudjuk, milyen kalandokba fog keveredni Lara Croft a második felvonásban, az mindenképp biztató, hogy nem egy laikus csücsül a rendezői székben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)