Hirdetés

Új borítót villantott a Horizon Zero Dawn képregény

|

Holnap a San Diego Comic-Conon egy teljes panelbeszélgetést szentelnek majd a Titan Comics új Horizon Zero Dawn képregényének.

Hirdetés

Korábban már mi is megmutattuk nektek a Horizon Zero Dawn képregény gyönyörű borítóit, most azonban egy újabb verzió érkezett. Mindennek végtelenül egyszerű apropója van: a San Diego Comic-Conon a Titan Comics egy részletesen bemutatóval készül az új képregényadaptáció kapcsán.

Hirdetés

A füzetekben egyébként nem Aloy, hanem a játékok főhősnőjének barátnője, Talanah kerül a középpontba. Talanah elindul, hogy kiderítse, mi történt a játék eseményei után Aloyjal, útja során pedig egy újfajta veszedelemmel kerül szembe a vadonban, a mechanikus ragadozók egy eddig ismeretlen fajával kell szembeszállnia.

Az említett panelbeszélgetésen Anne Toole író, Ann Maulina rajzoló, valamint a Guerrilla Games narratíváért felelős vezetője, Ben McCaw, a csapat vezető művésze, Gilbert Sanders, illetve a Guerrilla stúdióját irányító Jan-Bart van Beek vesznek majd részt a holnapi nap folyamán. 

Mindennek örömére a Titan Comics most az alábbi, eddig még sosem látott alternatív borítót tette közzé.

A Horizon Zero Dawn képregény augusztus 5-én fog elstartolni az Egyesült Államokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)