Hirdetés

Új élőszereplős Street Fighter film készül, nem akármilyen stúdió csapott le a jogokra

|

Úgy néz ki, hogy megbátorodott a játékipar, és még egyszer megpróbálkozik kedvenc harcosaink történetének adaptálásával.

Hirdetés

Valami készülhet a Legendary műhelyében, a stúdió ugyanis kiadott egy nagyon érdekes sajtóközleményt. A Dűne és a Godzilla vs. Kong otthona lesz a kedvenc harcosaink új arénája is: hozzájuk kerültek a Street Fighter filmes és sorozatos jogai.

Az egyelőre nem tiszta, hogy pontosan mennyi tervük is van ezekkel a jogokkal, de annyi biztos, hogy egy filmen már dolgoznak. Szerencsére az 1994-es Street Fighter film napjait már messze magunk mögött hagytuk (a 2009-es Street Fighter: The Legend of Chun-Li című borzalomról nem is beszélve), a 2021-es Mortal Kombat pedig talán már egy szebb jövőt ígér.

Hirdetés

Sajnos az új film kapcsán még semmilyen információ nem derült ki. Se szereplőlista, se tervezett premierdátum nincs, ami főleg azért szomorú hír, mert ez azt jelenti, hogy a Street Fighter film még évekre van a bemutatótól. A Street Fighter 6 várhatóan hatalmas durranás lesz, mind a keményvonalas rajongók, mind a tágabb közönség szempontjából, így adta volna magát, hogy aköré tervezzék az új filmet. Sajnos erről már biztos lecsúsznak.

Az elmúlt években láthattunk pár nagyon jó videojáték ihletésű projektet, elég csak a netflixes Arcane-ra vagy az HBO Max-féle The Last of Us sorozatra gondolni, így nincs kizárva, hogy a Street Fighter is új erőre kaphat majd a mozivásznon.

Szerintetek van esély erre?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)