Hirdetés

Két új kép érkezett a Netflix Resident Evil sorozatából

|

Kiderült továbbá az is, hogy nem ez lesz Leon és Claire első találkozása a zombikkal.

Hirdetés

Szeptember végén kaptuk meg A kaptár: Végtelen sötétség (Resident Evil: Infinite Darkness) animációs sorozat első kedvcsináló videóját. Az új szériáért a Netflix felel majd, az pedig immár teljesen nyilvánvaló, hogy a streamingszolgáltató teljes erővel oda akarja tenni magát a videojátékok adaptálása terén, elvégre korábbi munkáik (Castlevania, Dragon's Dogma) mellett például Assassin's Creed sorozaton is dolgoznak.

A 2021-re tervezett Resident Evil: Infinite Darkness ráadásul nemrég két új képet is kapott, ennek alapján pedig egyre ígéretesebbnek tűnik Leon és Claire kalandja.

Hirdetés

A képeket bemutató posztban pedig a Netflix egy rövidke, kvázi szinopszissal is szolgáltak, ennek alapján két veterán zombivadász veszi fel a sorozatban a harcot a rondaságokkal - Leon és Claire tehát itt már tapasztalt szörnyirtókként jelennek meg, nem most kóstolnak csak bele a szakmába. 

Az említett képekről se feledkezzünk meg, ezeket alább találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)