Hirdetés

Új játékban térnek vissza a Tini Nindzsa Teknőcök, és nem is tűnik rossznak

|

A régi beat-em-upokat idézi majd a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge.

Hirdetés

Jó eséllyel ti is találkoztatok valamely, a Tini Nindzsa Teknőcök főszereplésével készült játékkal a múltban - sok volt, 1989 óta szórták őket ránk. Sokan beértük azzal, hogy eldönthettük, Leonardo, Michelangelo, Donatello vagy Raphaello szerepében szeretnénk-e harcolni, a körítés kevésbé számított.

A klasszikus, oldalnézetes beat-em-upokat idézi meg a Dotemu és a Tribute Games újdonsága is, a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge; egész pontosan az 1991-es Turtles In Time-ból inspirálódtak a készítők.

Hirdetés

A retro hangulatú játékban az eredeti dizájnt követik, megjelenik benne Krang és Zúzó, valamint számos jellegzetes helyszín New York utcáitól az X-dimenzióig. A Dotemu korábban a Streets of Rage 4-gyel repített minket a múltba, az egy elég korrekt beat-em-up lett, úgyhogy ettől is valami hasonlót várunk. Egyelőre nem tudjuk, mikor jelenik meg, és platformok tekintetében is csak annyi ismert, hogy "PC-re és konzolokra" szánják.

Pár kép is kísérte a bejelentést, ezeket az alábbi galériában láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)