Hirdetés

Új képregénysorozat vezeti fel a Baldur's Gate III eseményeit

|

Jól ismert karakterekkel a középpontban érkezik a Dungeons & Dragons: Mindbreaker.

Hirdetés

Jelen állás szerint sajnos idén már nem fog megjelenni teljes pompájában a Baldur's Gate III, amit jelenleg korai hozzáférésben lehet próbálgatni a Steamen, és azért látszik, hogy a fejlesztők igyekeznek csiszolgatni a kalandon a visszajelzések alapján.

A Larian Studios játékának megjelenésééig tehát valószínűleg még bőven van időnk megismerkedni a Dungeons & Dragons fantasy világával, ráadásul képregények segítenek majd abban, hogy felkészülhessünk az előttünk álló kalandokra.

Hirdetés

A frissen bejelentett Dungeons & Dragons: Mindbreaker egy vadonatúj, összesen öt részből álló képregénysorozat, ami várhatóan nemcsak egy izgalmas sztorit mesél majd el, de egyúttal a Baldur's Gate III előzményeként is lehet tekinteni rá. A történet középpontjában Kyrdle, Shandie, Delina, Nerys, Minsc és Boo állnak, akik korábbi kalandjaik után visszatérnek hazájukba, viszont azzal kénytelenek szembesülni, hogy nincs minden rendben Baldur's Gate-ben.

A Mindbreaker történetét Jim Zub írja, míg a művészi teendőkért Eduardo Mello felel. Az új kaland első felvonása a tervek szerint már idén októberben elérhető lesz a boltokban és online is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyébként nem ez lesz az első képregény, amiben szerepelnek a korábban említett karakter, szóval ha szívesen foglalkoznátok még egy kicsit Baldur's Gate hőseivel, érdemes lehet ránézni például a Legends of Baldur's Gate, a Shadow of the Vampire, vagy épp a Frost Giant's Fury című alkotásokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)