Hirdetés

Új őrület Japánban: támadd meg az osztálytársaid

|

A Dragon Ball egyik legismertebb támadása, a Kamehameha most reneszánszát éli. Főleg japán iskoláslányok esnek így egymásnak. Fotók itt.

Hirdetés

Bevallom, kicsit zavarban vagyok, amióta rátaláltam az új japán őrületre, amely most kering a világhálón. A klasszikus Dragon Ball sorozat persze kitörölhetetlen emlék a kereskedelmi televíziózás aranykorából, de most a Dragon Ball Z: Battle of Gods című anime mozi Japánban egy régi divatot hozott vissza.

Tehát van ez a Kamehameha nevű támadás, ha a képeket nézitek, akkor azonnal ismerős lehet. A Dragon Ball egyik legismertebb mozdulatáról van szó, egy kí-sugár amit a két kézből lőnek ki (vagy kézből lőnek kí, ha már). Klasszikus beállás, a két kezet begörbített ujjakkal magunk elé kell tenni, majd szétnyitunk, újra összezárunk, és máris megy a sugár, ami elrepíti az ellent.



Ezt a pillanatot szeretik mostanában megörökíteni a japán iskoláslányok (többek között, hatalmas online divat lett ez most). Látványos, aranyos, nem is értem, de jópofa.











Nincs az embereknek elég dolguk, mindig mondom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)