Hirdetés

Új Resident Evil animácós film érkezik még idén, megjött az első előzetes

|

A Resident Evil: Death Island régi kedves ismerősöket állít egy új konfliktus közepébe.

Hirdetés

A netflixes Resident Evil sorozat, jött, látott, és elég hamar el is felejtődött - tegyük hozzá, egyáltalán nem véletlenül. Valószínűleg sem a Netflix, sem a Resident Evil-rajongók nem akarnak emlékezni rá, de szerencsére érkezik hamarosan egy új film is a franchise-hoz, ami zárójelbe teheti a legutóbbi negatív tapasztalatokat.

A Resident Evil: Death Island egy CG animációs produkció, ami 2023 nyarán fog először felbukkanni a japán mozikban. A sztori a 2017-es Resident Evil: Vendetta folytatása lesz, és olyan karaktereket rángat elő, mint Leon S. Kennedy és Chris Redfield.

Hirdetés

Sokat egyelőre nem tudunk a sztoriról azt leszámítva, hogy a hőseinknek San Franciscóban kell megbirkózniuk egy zombi-kitöréssel, aminek kulcsát Alcatraz börtönében találják majd. A rendezésért az Assassination Classroom Eiichiro Hasumija felel, míg a sztorit a Psycho-Passről ismert Makoto Fukami írja.

Pontos premier dátumot még nem kaptunk, de mivel először japánban fogják csak játszani, így nem lennénk meglepve, ha hozzánk csak 2024-ben jutna el.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)