Hirdetés

Új rövidke kedvcsinálón a The Witcher második évada, tovább húzzák az idegeinket

|

Még mindig nem kaptuk meg az első nagy előzetest a Netflix-féle Vaják második évada kapcsán, de így is tudtak újat mutatni.

Hirdetés

Maga a Vaják sorozat készítője, Lauren Schmidt Hissrich osztotta meg saját Twitter oldalán a netflixes sorozat legújabb (és sajnos ismételten meglehetősen rövidke) teaser videóját. Az Andrzej Sapkowski azonos című regényciklusa alapján készülő Vaják most publikált kis szösszenete kifejezetten a főhősre, a Henry Cavill által alakított Ríviai Geraltra, Gwynnbleidre, avagy a Fehér Farkasra koncentrált.

Hasonló teasert egyébként az E3-mal párhuzamosan futó Netflix Geeked eseményen mutattak már nekünk nemrégiben.

Hirdetés

Hivatalosan továbbra sem jelentették ki, mikor érkezik az első igazi, klasszikus értelemben vett előzetes a folytatáshoz, illetve a premier pontos dátuma sem ismert. Nem tűnne rossz tippnek az, hogy esetleg mindkettőt a júliusban esedékes Witcherconra tartogatnák, ami a Netflix és a CD Projekt Red közös megmozdulásra lesz. Erre egészen pontosan július 9-én és 10-én kerül majd sor.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az illetékesek azonban korábban azt nyilatkozták, hogy itt friss bejelentésekre nem kell számítani, ez tényleg csak egy ünnepség, egyfajta főhajtás lesz a franchise előtt. Meglátjuk, mi az igazság. 

Most viszont pörgessétek le a friss teasert, gyorsan meglesztek vele:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)