Hirdetés

Új State of Playt jelentett be hirtelen a Sony, 10 PS játékot láthatunk

|

Összesen 10 PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös játékot fog nekünk megmutatni a Sony.

Hirdetés

Nem gondolkodott hosszú felvezetésen a Sony, éjszaka ugyanis bejelentették, hogy jön következő videojátékos eseményük, a livestream formájában követhető újabb State of Play, amit már a holnapi nap megtartanak. 2021. február 25-én csütörtökön, egészen pontosan hazai idő szerint este 11 órakor kezdődik el az adás, ahol az ígéretek szerint a játékokon lesz a fókusz.

Ha minden igaz, akkor tíz darab PS4-es és PS5-ös címet mutatnak meg nekünk. Utoljára ugyebár 2020 júniusában állt elénk a Sony, a PlayStation 5 Showcase-en akkor többek között a Ratchet & Clank: Rift Apartot, a Horizon Forbidden Westet és az új God of Wart villantották meg nekünk, ezekre a játékokra most is számítunk.

Hirdetés

Elég valószínű, hogy külsős fejlesztők munkái is szerephez jutnak holnap, nem lennénk túlzottan meglepődve akkor, ha az adás során felbukkanna a Resident Evil Village, a Deathloop, a GhostWire: Tokyo, vagy épp a PS5-ös Grand Theft Auto 5. Az teljesen bizonyos, hogy az új, PlayStation 5-ös PlayStation VR headsetet nem itt mutatják be, mivel a Sony már jó előre leszögezte, hogy ezúttal kizárólag videojátékokról lesz szó, hardveres bejelentésekre ne számítson senki sem.

A holnap, este 11 órakor kezdődő State of Play livestream előreláthatólag 30 perc hosszú lesz, tehát minden valószínűség szerint nem kell felesleges szövegeléstől tartani, pörgetni fogják az előzeteseket olyan sebességgel, ahogy csak a csövön kifér. Az adást a PlayStation hivatalos Twitch és YouTube oldalain lehet majd nézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)