Hirdetés

Új számmal jelentkezett a League of Legends kpop csapata, a K/DA

|

A 2018-as világbajnoki megnyitón berobbant virtuális banda egy újabb ütős számot mutatott be tegnap este.

Hirdetés

A Riot Games lassan zenei stúdiónak is eladhatja majd magát, köszönhetően az olyan projektjeinek, mint a Pentakill, a True Damage, és a K/DA. A legutóbbi egy kifejezetten koreai popzenei témákra épített összeállítás, aminek 2018-as, POP/STARS című száma hatalmasat szólt: a hír írásának pillanatában 366 millió megtekintést produkált csak a YouTube-on.

Hirdetés

Miután a sláger simán hozta egy közepesen erős kpop videoklip számait, sejthető volt, hogy a Riot Games idővel ismét előhúzza a lányokat. Tegnap meg is jött a legújabb dal, a The Baddest, aminek vokáljáért a (G)I-dle csapat két tagja, Soyeon és Miyeon, illetve Bea Miller és Wolftyla feleltek.

A szám egyébként egy szöveges videóval érkezett, amihez azért remélhetőleg a jövőben egy animációs verziót is kapunk majd.

A műfaj rajongói számára érdekes lehet a (G)I-dle lányok munkája, akik egy kulisszák mögötti videót is közzétettek a The Baddest felvételéről.

Nyilván az új K/DA szám nem csak az előadók és a Riot lelkesedéséből született: lesznek új K/DA skinek is, melyekről egyelőre csak rajzolt bemutatót láthattunk.

A videó és a marketinganyag címezéséből egyébként sokan arra tippelnek, hogy a fenti szám csak az első a közelgő kislemez több dalából. Ha a feltételezések igazak, akkor a közeljövőben még több K/DA szám és animációs videó vár ránk.

Egy új Twitter fiók is felbukkant az elmúlt hónapokban, ami látszólag egy új League of Legends bajnok, Seraphine fiókja. A virtuális karaktertől több zenével (és kifejezetten K/DA-vel) kapcsolatos poszt is érkezett, így feltételezhető, hogy ő is kötődni fog valahogyan a kpopos csajok új albumához.

Akárhogy is, a kpop és LoL rajongóknak érdemes lesz figyelniük a League of Legends, a K/DA és Seraphine fiókjait. Valószínűleg még bőven várnak ránk meglepetések.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)