Hirdetés

Új traileren a konzolokra is érkező Bright Memory Infinite

|

A Future Games Show-t sem hagyta ki az FYQD játéka.

Hirdetés

A GamesRadar tolmácsolásában jelentkező videojátékos seregszemle, a Future Games Show az idén két, szóló fejlesztők által kalapált címet is előhúzott a kalapból, mivel nem csak a Felix Schade keze alatt formálódó Morbid Metal bukkant fel a repertoárban, de a PC-n már játszható Bright Memory: Infinite-hez is kaptunk egy új trailert.

Az FYQD Personal Studio néven alkotó Zeng Xiancheng távol-keleti hangulatú lövöldéje hamarosan next-gen konzolokra és Nintendo Switch-re is megjelenik, ennek apropóján kaptunk most  hozzá egy eddig nem látott kedvcsinálót.

Hirdetés

Sok újat persze ez sem tud mutatni, a főhős még mindig Sheila, aki a holtakat feltámasztó ősi erőre pályázó SAI-jal, egy mindenre elszánt katonai szervezettel néz szembe. A Bright Memory: Infinite pedig továbbra is iszonyú jól mutat, az viszont sajnos ezúttal sem derült ki, hogy mikor köszönthetjük az új platformokon.

Az Infinte-ről ugyan nem, de a játék eredeti verziójáról korábban teszttel is jelentkeztünk, amit ide kattintva olvashattok el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)