Hirdetés

Új traileren a Resident Evil Netflix sorozat, kiderült, mikor nézhetjük

|

A tegnapi Resident Evil Showcase számtalan híre mellett nem lepődnénk meg ha elsiklottatok volna a szériával kapcsolatos infók felett.

Hirdetés

Leon S. Kennedy és Claire Redfield újra együtt a Resident Evil: Infinite Darkness (vagy magyar címén A Kaptár: Végtelen sötétség) animációs sorozatban. A széria Netflixen lesz megtekinthető, és már azt is tudjuk, hogy mikor: 2021 júliusában. Ennél pontosabb dátumot nem kaptunk, viszont a sztorival kapcsolatos részleteket igen. Végre kiderült például, hogy hol is helyezkedik el a széria a Resident Evil franchise idővonalán.

Hirdetés

A tegnapi hírek szerint az Infinite Darkness a Resident Evil IV után játszódik, amikor Leon S. Kennedy a titkosszolgálatnál dolgozott. Hősünket visszahívják a Fehér Házba, ahol újra találkozik Claire-rel, de kellemes nosztalgiázás helyett új munka vár mindkettőjükre. A T-vírus felbukkan a fehér házban, és ez indítja be a sorozat eseményeit.

Az infók mellé egy új előzetest is kaptunk, amit magyar felirattal is megtekinthettek:

A Resident Evil Showcase során rengeteg információt tudhattunk meg főleg a Resident Evil Village-ről, aminek lesz egy új, limitált ideig elérhető demója. Akármelyik oldaláról is szeretitek a franchise-t, most igazán jó Resident Evil rajongónak lenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)