Hirdetés

Új traileren a Shenmue anime, hetekre vagyunk a premiertől

|

A Chrunchyroll és az Adult Swim projektje hamarosan minden rajongó számára elérhető lesz.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk már, hogy a SEGA és a Ys Net sikerjátékai alapján animációs sorozat készül, de néhány apró ízelítőn és egy általános megjelenési időszakon kívül többet nem kaptunk ennek kapcsán.

Most érkezett egy nagyobbacska előzetes, melynek végén végre ott van a hivatalos premierdátum is, ami alig több, mint két hétre van tőlünk: február 5-én indul majd a széria vetítése, amit a Crunchyrollon követhetünk majd.

Hirdetés

Az anime rengeteg kung fu akciót és látványos helyszíneket ígér, szinte az összes kedvenc karakterünk felbukkanásával együtt. A széria keveri majd a tradicionális, kézzel rajzolt animációt digitális, 3D-s elemekkel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A rendezésért az a Chikara Sakurai felel, akinek többek között a One Punch Man második szezonját is köszönhettük.

Akik itthonról szeretnék majd követni a szériát, azoknak is a Crunchyroll felé kell venniük az irányt, mivel az animéket kínáló streaming oldal kapta meg a Shenmue közvetítésének jogait a világ majdnem minden részén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)