Hirdetés

Újabb félresikerült videó miatt támadják MrBeastet

|

Rövid időn belül ez már a harmadik olyan videója, ami felhördülést váltott ki.

Hirdetés

A világ egyik legnépszerűbb youtubere, MrBeast egy kedves figura, aki sokat adakozik, a videóiból befolyó pénz jelentős részét arra használja, hogy más emberek életét jobbá tegye. Hol tárgyakat, hol konkrétan pénzt ad, de a közelmúltban előfordult az is, hogy emberek szemműtétjét fizette.

Vannak, akik tisztelik a munkásságáért, és vannak, akik elítélik őt azért, mert úgy látják, másokat, civileket vagy nehéz helyzetben lévőket kihasználva igyekszik nagy nézettségre szert tenni. Legutóbbi, TikTokra feltöltött videójában egy értékes autóval lepett meg egy pincérnőt, de van egy csavar a dologban, ami miatt mégsem tűnik annyira önzetlennek az ajándékozás.

Hirdetés

Jimmy egy Toyota Corollát adott borravalóként - nem először csinált hasonlót, azonban a most elajándékozott autón ott virít saját csokimárkája, a feastables. logója. Persze lehet azt mondani, hogy attól ez még egy kocsi, amiért a pincérnőnek semmit nem kellett fizetnie, de az ár igazából az, hogy ingyen reklámozza MrBeast termékét. Más kérdés, hogy mennyire hatékony reklám egy kék alapon fehér felirat, ami arról, hogy mihez kapcsolódik, semmit nem árul el.

@mrbeast

Amy’s been getting to work without a car formonths, thanks to you we changed that :-)

♬ original sound - MrBeast

Mindenesetre Amy örült az autónak, azt mondta, annyira sokkot kapott, hogy el is felejtett vezetni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)