Hirdetés

Újabb fotók érkeztek a Vaják második évadából, most Ciri mutatta meg magát

|

A közzétett két The Witcher kép megerősíti a gyanút, hogy Kaer Morhen is feltűnik majd a következő szezonban, ahol a vajákok megkezdik Ciri kiképzését.

Hirdetés

Nagyon várjuk a Netflixen debütált Vaják sorozat második évadát, melyben kedvelt szereplőink végre megkezdik közös történetüket. Jelenleg is zajlanak a forgatások, ezt bizonyítja az is, hogy rendre érkeznek a képek a karakterekről: tegnap Henry Cavill mutatta meg Ríviai Geralt új páncélját, ma pedig Ciri kiképzésébe pillanthatunk be.

A képek alapján beigazolódik a gyanú, hogy a szörnyvadász és pártfogoltja Kaer Morhen felé veszik az irányt, ahol a a vajákok megkezdik a Cintrai Oroszlánfiók kiképzését.

Hirdetés

Akik ismerik a Vaják könyveket, azok sejthették, hogy ez következik, a harciasan feszítő Freya Allan pedig meglehetősen kevés kétséget hagy efelől:

A második kép egy gyakorlókardot ábrázol, ami további hitelt ad a teóriának. A történetben feltűnő összes fontosabb vaják - Vesemir, Eskel és Lambert - szerepére is megtalálták a színészt, tehát azok, akik a The Witcher játékokat is szívükbe zárták, újabb ismerősöket fedezhetnek majd fel a képernyőn.  

Sajnos az is biztos, hogy az évad csak valamikor 2021-ben jelenik majd meg, tehát a rajongóknak javallott a kitartás. Addig is egész biztos, hogy kapunk még képeket a szereplőkről és a történésekről is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)