Hirdetés

Újabb fotók kerültek elő a Fallout sorozatról, már a Power Armort is láthatjuk

|

Még ugyan messze van az Amazon Prime Video Fallout-sorozata, de ettől nem maradunk látnivaló nélkül.

Hirdetés

A Prime Video csapata igyekszik hűséges maradni az alapanyaghoz, legalábbis, ami a látványt illeti. A készülő Fallout széria egy új formátumban kísér el bennünket a poszt-apokaliptikus jövőbe, ami első ránézésre sok ismerős jegyet hord majd magán.

Egy darabig még biztosan nem fogunk látni semmilyen hivatalos felvételt a Falloutból, de addig is, amíg befutnak az első trailerek a szivárogtató rajongók ellátnak bennünket képanyagokkal.

Hirdetés

Ezúttal a HunterWorldv2 Twitter-fiók rakott ki pár érdekes fotót, melyek között még egy Power Armorról készült felvétel is szerepelt. Ugyan messziről fotózták le, és oldalról sikerült csak lekapni az ikonikus szerelést, az már így is látszik rajta, hogy a dizájn alapjai rendben vannak.

Sajnos egyelőre se a sztori részleteit, se a premier dátumot nem ismerjük, így nagyrészt a sötétben tapogatózunk. Mivel a meló láthatóan pörög, nem teljesen lehetetlen a jövő évi megjelenés, de ezen a ponton ez még csak kósza remény.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)