Hirdetés

Újabb híresség fogott bele a streamelésbe

|

A Nem egyik főszereplőjeként híressé vált Keke Palmer beregisztrálta a saját csatornáját és munkához is látott.

Hirdetés

A Twitch.tv egykor csak a gamereknek szólt, akik szobáik sarkaiban ücsörögve pörgették a LoL meccseket egy szűkös közönség számára. Mostanra már mindenki streamel mindenfélét a lila csapat csatornáin, és a platform régen kinőte már a "gamer" billogót.

Énekesektől a politikusokig mindenki megy vagy magyarázni, vagy valami játékban lazulni a nézőivel. A Twitch egy nagyon színes és sokoldalú streaming oldal lett, így Keke Palmer sem akart kimaradni a buliból.

Hirdetés

A Nem című filmről híressé vált színésznő többször is beszél a The Sims iránt érzett szeretetéről, így a Twitchre is a The Sims 4-gyel érkezett. Az érdeklődők szabadon nézhették, ahogy Palmer terelgeti a virtuális emberkéit és néha a technikával bajlódik. Az első streamje senkinek sem egyszerű, de relatív kevesen indítanak 17 000 követővel.

Akit egyébként érdekel Palmer csatornája az megtalálja őt a https://www.twitch.tv/itskekebabii oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)