Hirdetés

Újabb jel utal arra, hogy az Abandoned valójában a következő Silent Hill játék

|

Hiába tagad mindenki, mégis csak sorra jönnek az utalások.

Hirdetés

Alig telt el néhány nap azóta, hogy a Kojima és az Abandoned között újabb kapcsolatot fedeztek fel a rajongók, most ismét történt valami, ami azt sugallja, a rejtélyes játék valójában egy új Silent Hill, csak trükkösen vezetik fel annak bejelentését. Azt sem tudjuk, létezik-e a BlueBox Game Studios, vagy egyáltalán valódi személy-e annak vezetője Hasan Kahraman, akinek monogramja pont HK, mint Hideo Kojimának, sőt, vezetékneve, a "kahraman" pontosan ugyanazt jelenti, mint a "hideo": az első törökül, a második japánul a "hős".

Hirdetés

Hiába győzködi tehát Kahraman a közönséget, hogy a projektnek semmi köze Kojimához, a Konamihez vagy a Silent Hill franchise-hoz, rengeteg jel utal ennek ellenkezőjére. A napokban például egy arab podcast, az AL-HUB egyik epizódjában szerepelt a stúdióvezető, és hogy, hogy nem, állításuk szerint ezt a részt a Konami és a Bloober Team szponzorálta. Utóbbi korábban szerződést kötött a kiadóval egy meg nem nevezett projekt kapcsán, és mivel a csapatnak horrorban van tapasztalata, simán lehet, hogy valamilyen formában besegítenek.

Még az is lehet, hogy csak az AL-HUB trollkodik, de ezen a ponton már nem tudjuk, mi a valóság, mi Kojima trükkje, és mi puszta béna poénkodás.

Kojima anno a Metal Gear Solid V-tel is eljátszotta ezt: úgy jelentették be a játékot, hogy az a Phantom Pain nevet viseli, és a Moby Dick Studios készíti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)