Hirdetés

Újabb karakter csatlakozott a Mortal Kombat 2 filmhez, azt is tudjuk, ki alakítja

|

Shao Kahn kémje és Kitana testőre a filmekben is feltűnik

Hirdetés

A Mortal Kombat film ugyan képernyőre vitte a játékok legismertebb figuráit, de néhány kisebb legenda sajnos kimaradt a felhozatalból. A Mortal Kombat 2 remélhetőleg ezt helyre teszi, és annyi legalább már biztosnak tűnik, hogy Jade fel fog bukkanni a sztoriban.

Hollywood Reporter jelentése szerint Tati Gabrielle épp a tárgyalások utolsó fázisaiban van, így majdnem biztos, hogy ő fogja eljátszani Kitana testőrét.

Hirdetés

Sajnos a lap forrása nem volt túl bőbeszédű, így azt még nem tudhatjuk, hogy Jade mekkora szerepet kap majd a folytatásban. Ez erősen függ Kitana szerepétől, hacsak az írók nem tervezik gyökeresen átalakítani a karakterek sztorijait.

Tati Gabrielle eddig csak kisebb szerepeket kapott olyan sorozatokban, mint a 100, a Sabrina hátborzongató kalandjai, és a Te, de például a 2022-es Uncharted filmben is felbukkant. Akármekkora is lesz a része a sztoriban, Jade karaktere lehet karrierjének eddigi legnagyobb vállalása.

A Mortal Kombat 2 még nem kapott premierdátumot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)