Hirdetés

Újabb két őrült a világ tetején

|

Két kínai fiatal megismételte az oroszok egy héttel ezelőtti mutatványát. Reméljük abbamarad az őrület, mielőtt tragédia lesz belőle.

Hirdetés

Február közepén egy orosz és egy ukrán fiatal valami újszerűt akart kipróbálni, ezért fogtak pár GoProt meg videókamerát, kiutaztak Kínába, és felmásztak a világ második legmagasabb épületének tetejére. A kínaiak ezt nem hagyhatták annyiban, nekik is meg kellett ismételni a dolgot.

A két ázsiai huszonéves hasonló eszközökkel felszerelve, az éjszaka közepén vágott neki a kalandnak. A Ubisoft már készített pár falmászós játékot, de a srácok bőven kenterbe verik az I Am Alive jeleneteit is. Merő véletlen, hogy az I Am Alive-ot épp a Ubisoft Shanghai készítette.

 

A Shanghai Tower 2015-re készül majd el, így jelenleg csupaszon árválkodó fémszerkezet megfelelő alapot nyújtott a bevállalós fiataloknak. A toronyház 650 méteres magasságával Kína legmagasabb, míg a világ második legmagasabb épülete.

Hál'isten mindketten épségben visszatértek, hogy beszámoljanak erről a nem mindennapi kalandról. Bár a képek fantasztikusak, csak remélni tudjuk, hogy senki nem próbálja majd újra megmászni az épületet, hiszen a legapróbb hiba is végzetes lehet.

Ti fel mernétek mászni a toronyba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)