Hirdetés

Újabb koncert lesz a Fortnite-ban

|

Minden Fortnite játékos jelölje be a szeptember 12-ét: Dominic Fike aznap foglalja majd el a virtuális színpadot.

Hirdetés

A Fortnite játékon belüli eseményei egyre több filmest, zenészt, sztárt mozgatnak, Travis Scott fellépése is óriási siker volt. Star Wars trailerbemutatóktól zenei koncertekig már sok mindenre sor került a battle royale csatatéren, a következő pedig Dominic Fike. Attól, hogy nem hangzik ismerősen a neve, még érdemes lehet belépni, csak az élmény kedvéért: a koncert ingyen van egy ingyenes játékban, vesztenivalónk nincs.

Hirdetés

Dominic Fike, a rapper és dalszerző a legújabb, What Could Possibly Go Wrong lemezéről fog előadni számokat három különböző időpontban.

  • Premier: Szeptember 12 - 23:00
  • Ismétlés 1: Szeptember 13 - 5:00
  • Ismétlés 2: Szeptember 13 - 19:00

A koncert tiszteletére az Epic Games új skineket is bedob majd a játékbeli boltba, így érdemes lesz szétnézni, ha az alkalomhoz akartok öltözni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)