Hirdetés

Újabb platformon lehet haverokkal együtt nézni a Twitch közvetítéseit

|

Az Apple mindent megtesz, hogy kellemesen lazulhassunk az online találkák világában, és ebbe most a Twitch is besegít.

Hirdetés

Az Apple FaceTime alkalmazásán keresztül könnyen és gyorsan videochatelhetünk barátainkkal és családtagjainkkal. Míg ez alapvetően nem mágia, az Apple tökélyre fejlesztette az iOS-t vagy macOS-t használó ismerőseinkkel folytatott kommunikáció élményét.

A cég az elmúlt időszakban azon dolgozott, hogy az alkalmazást kibővítse egy SharePlay funkcióval, aminek köszönhetően együtt nézhetünk és hallgathatunk dolgokat mindenféle nehézség nélkül. A SharePlay által támogatott médiaszolgáltatókhoz most a Twitch is csatlakozott.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy amennyiben egy FaceTime hívás közben megnyitjuk a Twitchet és azon belül egy streamet vagy egy videót is elindítunk, akkor kérhetjük, hogy a tartalom megosztásra kerüljön a beszélgetőpartnereinkkel is. Attól a ponttól kezdve mindenkinél megnyílik a kért videó vagy adás, és mindenkinél egyszerre pörög majd a műsor.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A rendszer szinkronizál mindent, így a visszapörgetések és megállítások is ugyanakkor történnek majd mindenkinél. Tökéletes megoldás ez arra, hogy együtt élhessük át kedvenc streamereink nagyobb pillanatait.

A Twitch alkalmazás iOS-es verziója egyelőre csak iPhone-on és iPaden támogatja a SharePlay funkciót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)