Hirdetés

Újabb sztárral bővült a Borderlands film stábja

|

Cate Blanchett és Kevin Hart után ismét egy nagy nevet igazoltak le a Borderlands filmadaptációhoz.

Hirdetés

Egyre világosabbá válik, hogy a Borderlands film némiképp újraértelmezi majd a Gearbox népszerű videojátékainak karaktereit, erre tökéletes bizonyíték volt Kevin Hart szerződtetése, aki Roland szerepét kapta meg, és erre erősít rá a most leleplezett casting is.

Kiderült ugyanis, hogy Jamie Lee Curtis is csatlakozott a film csapatához, és nem más, mint az archeológus Tannis szerepét osztották rá. Maradjunk annyiban (minden tiszteletünk mellett természetesen), hogy a 62 éves színésznő és a játékbéli karakter között akad némi korkülönbség.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Tannis lesz majd a kulcs ahhoz, hogy hőseink a moziban megtalálják a hőn áhított vaultot, ebben viszont akadályozni fogja őket Tannis és Lilith (Cate Blanchett karaktere) közös múltja. A Borderlands forgatása elvileg hamarosan indul, ráadásul nem máshol, mint Magyarországon. 

Jamie Lee Curtis és Tannis

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)