Hirdetés

Újabb videojátékos adaptáció a láthatáron, Dragon Age sorozatot készíthet a Netflix

|

Ha minden igaz, akkor a Netflix egy újabb videojátékot akar sorozat formájában adaptálni.

Hirdetés

Alig két napja számoltunk be arról, hogy a híresztelések szerint élőszereplős Pokémon-sorozat készülhet a Netflixre, most pedig újabb "megbízhatónak tartott" forrásokból futottak be pletykák. Ezúttal arról írt a Giant Freakin Robot, hogy Dragon Age sorozat készül a népszerű streaming-platformra. 

Sajnos a konkrét kijelentések itt véget is értek, így például azt sem tudjuk, hogy élőszereplős, vagy épp animált szériáról van-e szó. Ha tippelnünk kellene, akkor mi az utóbbira tennénk le a voksunkat. A Dragon Age: Dawn of the Seeker képében egyébként 2012-ben már kaptunk egy Dragon Age animációs filmet, ez Cassandra Pentaghast történetét mesélte el.

Hirdetés

Egyelőre sem a Netflix, sem a BioWare nem kommentálta a Giant Freakin Robot értesüléseit, egy esetleges hivatalos bejelentésig pedig érdemes azért némi kétely mellett fogadni a pletykákat. 

Közben a Dragon Age 4 videojáték is készül, de ennek megjelenése még bőven odébb van. Simán elképzelhető, hogy a Netflix-féle sorozatot előbb megkapjuk, mint a franchise negyedik játékos felvonását. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!



 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)