Hirdetés

Újabb videón nézhetjük meg az Xbox Series X hűtőt, a doboza is tökéletes

|

Állítólag összesen három készült, amiből egy Snoop Dogghoz, egy pedig az iJustine nevű youtuberhez került.

Hirdetés

Tegnap írtunk arról, hogy Snoop Dogg a születésnapjára egy Xbox Series X-re hajazó hűtőt kapott a Microsofttól, és ezzel a cég kihozta a maximumot a mémből. A rapper nem profi videós, ezért csak egy rövid, mobillal rögzített felvételt mutatott, viszont a 6,69 millió feliratkozóval rendelkező iJustine egy rendes, igazi unboxingot készített, így láthatjuk, mekkora valójában a hűtő, és milyen király dobozban jutott el hozzá.

Miközben persze nagyon vágyunk rá, a legtöbbünknek már az is nehézséget okozna, hogy hogyan juttassuk be a lakásba; mint látható, Justine-nál is a garázsban tették le, és a 160 cm magas lány mellett pláne óriásinak tűnik mind a doboz, mind maga a készülék.

Hirdetés

A doboza egyébként pont úgy néz ki, mint a konzolé, önmagában elég szép. Járt hozzá egy valódi Series X is, az egészen apró a hűtőhöz képest. Justine elmondása szerint összesen három ilyen frizsider létezik, a harmadikat a Microsoft ki fogja sorsolni az Xbox Twitter csatornáján, úgyhogy érdemes lesz figyelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)