Hirdetés

Újra kell forgatni a Borderlands film egyes jeleneteit, a Deadpool rendezője veszi át a gyeplőt

|

A részben Magyarországon forgatott élőszereplős adaptáció még nem áll készen arra, hogy a közönség elé lépjen.

Hirdetés

Idestova nyolc éve próbálja tető alá hozni a Lionsgate a Borderlands filmet, az ezzel kapcsolatos terveit még 2015-ben hozta nyilvánosságra a stúdió, de csak jóval később, 2020-ban kezdett körvonalazódni a projekt. Ekkor csatlakozott ugyanis a produkcióhoz a horrorfilmes Eli Roth rendezőként, illetve állt össze a meglehetősen impozáns színészgárda. A főbb szerepekben Cate Blanchettet (Lilith), Kevin Hartot (Roland), Jack Blacket (Claptrap) Jamie Lee Curtist (Dr. Patricia Tannis), Ariana Greenblattet (Tiny Tina) és Florian Munteanut (Krieg) láthatjuk/hallhatjuk, de olyan fontos karakterek sem maradnak ki az adaptációból, mint Atlas (Édgar Ramírez) Mad Moxxi (Gina Gershon) vagy Commander Knoxx (Janina Gavankar).

Noha maguk a hősök és gonosztevők pár kivételt leszámítva mind-mind ismerősek lesznek, a történet maga teljesen új: Lilith, a hírhedt törvényenkívüli visszatér a Pandorára, hogy megkeresse az ismert univerzum legbefolyásosabb és legveszélyesebb figurája, Atlas eltűnt lányát. Ebben a segítségére lesz az egykori elit zsoldos, Roland, a vadóc Tyni Tina, valamint a lány erős, ám önmagát nehezen kifejező védelmezője, Krieg, egy Tannis naveű tudós és végül, de abszolút utolsósorban az irritálóan tudálékos robot, Claptrap. Kalandjuk során banditákkal és idegen szörnyekkel kell megküzdeniük, és mintegy mellékesen a világ sorsa is rajtuk múlik majd.

Hirdetés

A Craig Mazin (Csernobil, The Last of Us) és Eli Roth által közösen jegyzett forgatókönyv alapján készülő film legtöbb jelenetét már 2021-ben felvették, jelentős részüket Magyarországon, azóta az utómunkálatok zajlanak, ám a Lionsgate nemrég két hétnyi újraforgatást rendelt el. Mivel erre az időre Tim Miller, a Deadpool direktora veszi át a stafétát, elterjedt az a pletyka, hogy a stúdió megvált Roth-tól, ám a Deadline tudomása szerint szó sincs ilyesmiről, egyszerűen nem ér most rá, mert a Thanksgivinggel, a Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grindhouse-ához készült kamu előzetesből készülő filmmel van elfoglalva. Sőt, mi több, Roth maga is az áldását adta Miller bevonására.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)