Hirdetés

Újszerű, mégis ismerős a Battlefield 2042 főtémája, amit egy Oscar-díjas művész szerzett

|

A játék megjelenésére még várnunk kell, ám a hivatalos soundtrack már most meghallgatható.

Hirdetés

Már nincs túl sok hátra a Battlefield 2042 premierjéig, a DICE alkotása az eddig látottak alapján újfent nagyszabású multiplayer összecsapásokkal igyekszik majd bevonzani a játékosokat, de azért lesznek újdonságok is, amelyek talán picit színesebbé tehetik a játékot.

Talán egy ilyen jellegű FPS-nél nem a háttérben felcsendülő zenéken van a hangsúly, azonban jó eséllyel sok rajongó volt arra kíváncsi, hogyan szól majd friss feldolgozásban a Battlefield széria már-már legendásnak tekinthető főtémája.

Hirdetés

Időközben meg is érkezett a válasz, ugyanis felkerült több platformra, köztük a Spotify oldalára is a Battlefield 2042 hivatalos soundtrackje, amit Hildur Guðnadóttir és férje, Sam Slater komponált. Ha Guðnadóttir neve ismerősen cseng, az valószínűleg azért lehet, mert ő szerezte a 2019-es Joker zenéjét is, amit tavaly Oscar-díjjal jutalmaztak.

Új feldolgozást kapott a Battlefield sorozat ikonikus témája is, ami hangzását tekintve alaposan eltér a Battlefield 1942-höz készített verziótól, viszont a jól ismert dallamokat nem nehéz meghallani benne. A soundtrack hivatalosan csak szeptember 22-én jelenik meg, de már most is meghallgathatjuk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hogy tetszik az új főtéma? Nektek melyik verzió a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)