Hirdetés

Amikor olyan hosszú a kombó, hogy közben ráérsz elolvasni egy SMS-t

|

A verekedős játékokban fontos, hogy mindig résen legyél, gyorsan reagálj és sose vedd le a szemed az ellenfélélről. Kivéve ha telibetalál egy "végtelen kombó". Akkor bőven van időd.

Hirdetés

A Ultimate Marvel vs. Capcom 3, arról ismeretes, hogy nagyon hosszú kombókat lehet benne eszközölni: vannak olyanok amikkel több mint száz ütést vihetsz be közbenpedig  nyugodtan megnézheted keresett-e valaki telefonon.

Múlt héten zajlott le a Undefeated of the Southwest verseny, amely során Louis "Readman" Millan és Abraham "Neo" Sotelo csapott össze. Readman 2-1 egyre vezetett, így jöhetett a negyedik kör, amelyben Neo Magnetot, Readman pedig Dantet választotta. Readmannek sikerült bevinnie Dante hírhedt "végtelen" kombóját, aminek az lett a következménye, hogy Neo megunta a dolgot és elővette telefonját.

Szórakoztató látni, hogy míg az egyikük koncentrál, hogy végigvigye a kombót a másikuk csak fel-felpillant a kijelzőre, azt várva, hogy vége legyen a sorozatnak és végre ő is bele tudjon szólni a történésekbe. Bár az adott kört Neo megnyerte (a kíméletlen kombó ellenére), végül ő maradt alul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)