Hirdetés

Unatkozott a Warcraft mozi rendezője, összedobott egy Full Throttle forgatókönyvet

|

Duncan Jones imádta a LucasArts kalandjátékát, és hirtelen felindulásból gyorsan meg is írt hozzá egy teljes forgatókönyvet.

Hirdetés

Hosszan sorolhatnánk, hogy milyen szomorú következményekkel járt a koronavírus a világra nézve, azonban némi pozitív hozadéka is van a kétségtelenül tragikus eseménynek. Azok a kreatív elmék, akik most a négy fal közé ragadtak, kiélhetik magukat: ennek eredménye lett egy teljesen kidolgozott forgatókönyv az ikonikus Full Throttle játékhoz.

A szkripttel nem más hozakodott elő, mint a BAFTA-díjas rendező, forgatókönyvíró, Duncan Jones. Tőle egyébként sem áll messze a videojátékipar felé kacsintgatás, hiszen ő rendezte a 2016-os - meglehetősen felemás fogadtatást kapó - Warcraft: A kezdetek mozifilmet is. 

Hirdetés

Elmondása szerint a Twittert görgetve jött vele szembe egy poszt, ami a Full Throttle egy rajongói videóját mutatta be. Erről eszébe jutott, hogy mennyire imádta Tim Schafer motoros kalandjátékát, mely a LucasArts gondozásában jelent meg. Ezután tett tettet követett, melynek eredménye egy közel száz oldalas forgatókönyv lett:

Természetesen ez csak egy rajongói projekt, így annak ellenére, hogy egy prominens hollywoodi személyiség áll mögötte, valószínűleg nem ölt majd formát a szélesvásznon. A forgatókönyvet látva Tim Schafer is véleményt nyilvánított a Twitteren:

"Nagyon reméltem, hogy ez az év jobb dolgokat hoz, mint az előző, de arra nem számítottam, hogy Duncan Jones csak úgy spontán előáll egy teljes forgatókönyvvel a Full Throttle-höz."

Jones scriptje egyébként kifejezetten hűséges az alapanyaghoz, tehát akik kedvelték Schafer 1995-ben megjelent játékát, azoknak valószínűleg tetszeni fog az átirat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)