Hirdetés

Uncharted: Ambushed - íme, egy élőszereplős kisfilm

|

Kiváló kisfilmet hozott össze néhány tehetséges skandináv amatőr filmes: az Uncharted: Drake's Fortune első képsorait játszották el újra, és ezt egészítették ki vadonatúj jelenetekkel.

Hirdetés

Az a baj a kiemelkedően jó játékokkal, hogy lassan érkezik hozzájuk folytatás. Még nem tudjuk, hogy az Uncharted 4: A Thief's End megjelenését mikorra várhatjuk, de nem türelmetlenkedünk, főleg ha addig ilyen tartalmakkal csillapíthatjuk a vágyat.

Egy Martin Sofiedal nevű YouTube felhasználó töltötte fel az Uncharted: Ambushed nevű, közel nyolcperces rajongói kisfilmet, ami azoknak, akik emlékeznek az Uncharted: Drake's Fortune kezdő képsoraira, több jelenetében ismerős lehet. Akik nem emlékeznek, azok előbb ezt a videót nézzék meg:

Na, ha megvolt a felzárkóztatás, jöhet maga a kisfilm is:

Hogy tetszett? A játékot továbbra is szívből ajánljuk, már egész olcsón lehet PS3-at venni, még ha utána túl is adtok rajta, az Uncharted-trilógia miatt már önmagában megéri beruházni rá. Vagy megvárhatjátok a HD kiadást, de nem biztos, hogy egyáltalán jön. Rajtatok áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)