Hirdetés

Bár még rendező sincs, hamarosan kezdik az Uncharted film forgatását

|

A fiatal Nathan Drake szerepére leszerződött Tom Holland mesélt a produkcióról egy kicsit.

Hirdetés

Január elején számoltunk be róla, hogy lelépett az Uncharted film sokadik rendezője is, így újfent direktor nélkül maradt a már régóta húzódó Sony Pictures projekt. A kiadó ugyanakkor már kinézte magának a Zombieland filmeket és a Venomot tető alá hozó Ruben Fleischert a pozícióra. 

Hirdetés

A fiatal Nathan Drake-et életre keltő Tom Holland most az amerikai IGN-nek nyilatkozva árulta el, hogy körülbelül négy hét múlva kezdi el a forgatást, valamikor márciusban, a kaszkadőrcsapat pedig már meg is kezdte az akciójelenetek tervezését Berlinben, és sok bombasztikus mozzanatra van szükség, hogy a film hasonlítson a játékszériához. A színész azt is megerősítette, hogy csak a film egy részét fogják Berlinben készíteni, ő és a Sully bőrébe bújó Mark Wahlberg a világ más tájain is rögzítenek majd felvételeket. Tehát ha jól értelmezzük Holland szavait, akkor márciusban elkezdődik az Uncharted film forgatása úgy, hogy február végére fordulva hivatalosan még nincs rendező. 

A leginkább az Uncharted 4: A Thief's Endből inspirációt merítő, de eredetsztorit elmesélő filmváltozat a jelenlegi tervek szerint 2021. március 5-én kerül a mozikba - addigra talán találnak valakit a projekt élére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)