Hirdetés

Tudjuk, mikor kezdődik az Uncharted film forgatása

|

Több évnyi egyhelyben totyogás után végre úgy tűnik, hogy hamarosan ténylegesen elkezdődnek a Nathan Drake sztoriját feldolgozó film munkálatai.

Hirdetés

Az Uncharted film forgatókönyvét író Joe Carnahan nemrég büszkén jelentette, hogy az utolsó mondat is a helyére került a sztoriban, így részéről minden készen áll ahhoz, hogy a rendező azt kiabálja: "Action!"

Most egy bennfentes infó alapján derült ki, hogy a stáb még késő tavasszal neki is ugorhat a forgatásnak valahol Kolumbiában. A történet a jelek szerint az alábbiak szerint alakul:

A felfedező Sir Francis Drake leszármazottja, a kincsvadász Nathan Drake úgy véli, hogy egy elátkozott aranyszobor segítségével sikerült rájönnie, hol található a híres dél-amerikai aranyváros, El Dorado. A kutatás akkor válik igazán izgalmassá, amikor egy másik szerencsevadász is felbukkan.

Mivel ez gyakorlatilag az első rész sztorija, simán lehet, hogy a készítők az egyes epizódokat dolgoznák majd fel hosszútávon. Mi már az első résszel is beérjük, feltéve, hogy kapunk végre egy minőségi adaptációt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)