Hirdetés

Megvan az Uncharted film forgatókönyve, kezdődhet a munka!

|

Közel egy évtizednyi várakozás után úgy tűnik, hogy végre elkezdődhetnek az Uncharted film munkálatai.

Hirdetés

Először 2008-ban bukkant fel egy egész estés Uncharted film ötlete, azóta pedig számos rendezőt és színészt is hírbe hoztak az adaptációval, de valahogy sosem sikerült egyről a kettőre jutni. Évek óta több író is pofozza a forgatókönyvet, de a jelek szerint most megszületett a végleges változat.

Joe Carnahan, a The Grey írója és a hamarosan érkező Bad Boys folytatás rendezője büszkén jelentette, hogy befejezte az Uncharted forgatókönyvét. Carnahan azt írta, hogy ha van ennél lazább, akciódúsabb forgatókönyv a világon, akkor azt azonnal látni akarja, mert ez bizony egy igazi mestermű lett.

Reméljük, hogy nem csak a levegőbe beszél és kapunk végre egy tényleg minőségi feldolgozást. A forgatás néhány hónapon belül el is kezdődhet, vagyis a közeljövőben sok újdonságot megtudunk majd, többek közt a stáb tagjairól is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)