Hirdetés

Mi a helyzet az Uncharted és The Last of Us filmekkel?

|

A Naughty Dog játékainak kreatív igazgatója mesélt róla, hogy jelenleg hol tartanak az Uncharted és a The Last of Us filmek munkálatai.

Hirdetés

Bár a Naughty Dog biztosította róla a játékosokat, hogy az Uncharted franchise nem ért véget a tavaly megjelent The Lost Legacy kiegészítővel, nagy összegben mernénk rá fogadni, hogy az Uncharted filmet előbb láthatjuk majd a mozikban, mint ahogy a következő játékot megkapnánk.

Hirdetés

A filmváltozatról már tudjuk, hogy a Pókember: Hazatérés sztárja, Tom Holland lesz a főszereplő, aki a fiatal Nathan Drake-et kelti majd életre Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban, Vasököl) vezényletével és már arra is van tippünk, hogy Sully-t ki fogja eljátszani. A The Last of Us filmről azonban legutoljára azt nyilatkozta Sam Raimi, hogy zátonyra futott. Most mi a helyzet velük?

A Las Vegas-i DICE Summiton nem csupán arról mesélt a Naughty Dog kreatív igazgatója, Neil Druckmann, hogy szívesen készítenének a jövőben belső nézetes játékokat, de az adaptációkról is szót ejtett. Druckmann elmondta, hogy volt már pár megbeszélése a rendezővel, aki szenvedélyesen áll hozzá a projekthez és megérti a stúdió elképzeléseit.

Hisznek abban, hogy az új sztori elmesélése a lehető legjobb megoldás, szerinte ugyanis a játékadaptációk az évek során sokat fejlődtek, így egy direkt adaptáció helyett ők is szívesebben látnak új ötleteket a vásznon. Levy egy teljesen más sztorit szeretne bemutatni a fiatal Nathan Drake-kel, mint amit a négy Uncharted játékban láthattunk (kitöltve a történet hézagait), noha tisztában vannak vele, hogy lesznek olyan rajongók, akik a karaktert Nolan North személyével teszik egyenlővé és olyan lesz ez számukra, mintha más játszotta volna Bryan Cranstont a Breaking Badben. 

Druckmann egyúttal említést tett a The Last of Us filmváltozatáról is, amelyet sokan már temettek. Egy ideig olyan forgatókönyvön dolgozott, ami az első játék közvetlen adaptációjának készült, viszont nem volt megelégedve az eredménnyel, így arra az elhatározásra jutott, hogy nem akarja újra elmesélni azt, amit már PlayStation 4-en átélhettünk.

Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy újra lesz írva a szkript és más irányba mozdul el a mozi. Vagyis lényegében megint ott vagyunk, ahol a part szakad. De legalább nem törölték még, az is valami. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)