Hirdetés

Még mindig rendezőre vár az Uncharted film, úgyhogy gyorsan elhalasztották

|

Csúsztattak rajta, mert nem érdemlünk örömöt. Az új tervek szerint a Jackass 4-gyel kell majd versenybe szállnia.

Hirdetés

Nem veszítene sokat a világ, ha nem is vinné vászonra az Uncharted franchise-t a Sony, de minden rossz előjel ellenére a cég nem akar lemondani ezen tervéről. Egyelőre csak pletykálják, hogy a Venom rendezője, Ruben Fleischer lehet a következő rendező, viszont ebbe neki is bele kell egyeznie, nem elég, hogy a gyártó akarja.

Hirdetés

Aztán az is problémát jelenthet, hogy a főszerepet elvállaló Tom Holland mással foglalkozik - például a Pókember 3-mal, amit 2020 nyarán terveznek leforgatni. Szintén kérdéses, hogy Mark Wahlberg ráér-e majd. 

Hogy lássuk, történik valami, a premiert 2020. december 18-áról 2020. március 5-ére csúsztatták, arra a napra, amikor a Jackass 4 is a mozikba kerül. A kettő végülis nem üti egymást, de érdeklődve várjuk, párharcukból ki jön majd ki győztesen. A Sony Pictures felhozatalából korábban a Masters of the Universe-é volt ez a nap, de azt teljesen levették napirendről.

Ti mit vártok az Uncharted mozitól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)