Hirdetés

Ismét változtattak az Uncharted film premierjén, de most örülni fogunk

|

A korábban tervezettnél egy kicsivel korábbra hozták az ifjú Nathan Drake kalandjait feldolgozó filmadaptáció bemutatóját.

Hirdetés

Március végén a Sony elárulta, hogyan módosítja fontosabb filmjeinek bemutatóit, de azóta újabb módosításokat kellett eszközölnie a stúdiónak, eltolták a Venom 2-t és a Pókember 3-at is. A variálásnak pedig az lett a vége, hogy az Uncharted film premierjét is át kellett helyezni.

Hirdetés

Nincsenek egyszerű helyzetben a hollywoodi filmstúdiók, tényleg zsonglőrködniük kell jelenleg a bemutatóval, ha nem szeretnék, hogy kártyavárként omoljon össze az egész tervük. A 2021. október 8-ra átrakott Uncharted szerencsére most előnyös változás kapcsán került ismét fókuszba: a Sony bejelentette, hogy inkább 2021. július 16-án küldik moziba a filmet. Három hónapot megspórolt tehát nekünk most egyetlen tollvonással a stúdió. 

Remélhetőleg most már tényleg nem kavarják tovább a kártyákat, és az elmúlt napokban bejelentette friss dátumokat vastag filctollal is bevéshetjük a saját naptárunkba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)