Hirdetés

Már ki is szemelték az Uncharted film új rendezőjét?

|

A hírek szerint a Venom rendezőjét szeretnék leszerződtetni.

Hirdetés

Január elején mi is beszámoltunk arról, hogy lelépett az Uncharted film sokadik rendezője rendezője, ismét direktor nélkül maradt a régóta húzódó Sony projekt, amit egészen 2008 óta terveznek. A jelek szerint azonban a stúdió most már tényleg nem szeretné sokáig húzni a dolgot, és konkrét ötletük is van arra, kivel kellene pótolni a távozó Travis Knightot. 

Hirdetés

A Deadline információi alapján ugyan Ruben Fleischert akarják beültetni a rendezői székbe. Az utóbbi években olyan filmeket köszönhettünk neki, mint a Zombieland: A második lövés, vagy épp a 2018-as Venom, de korábban ő rendezte például a 2013-as Gengszterosztagot is. Jelenleg egyetlen lekötött projektje van, a The Regional Office Is Under Attack című vígjáték, szóval simán beleférhetne az időbeosztásába egy Uncharted mozi is. Színészek terén egyébként továbbra sincs változás, Tom Holland alakítja majd az ifjú Nathan Drake-et, Mark Wahlberg pedig Victor Sullivant.

Ti örülnétek, ha tényleg Fleischer hozná el nekünk végül a régóta várt Uncharted filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)