Hirdetés

Újabb rendező hagyta ott az Uncharted filmet

|

A főszereplő Tom Holland még marad, de Dan Trachtenberg lelépett, szóval ismét rendezőt kell keresni a Sony mozijához.

Hirdetés

Valahogy sehogyan sem sikerül tető alá hoznia a Sonynak az Uncharted videojátékokon alapuló filmadaptációját. A projekt ugyanis érdemeben még el sem kezdődött (mondjuk legalább már a főszereplőt megtalálták Tom Holland személyében), mégis az ötödik rendezőjét fogyasztotta el a film. 

Hirdetés

Dan Trachtenberg ugyanis búcsút intett az Uncharted film munkálatainak. Ez már csak azért is végtelenül kellemetlen, mert ő volt az ötödik rendező, aki hátat fordított a projektnek. A Deadline információi szerint Tom Holland pozíciója változatlan, azaz még mindig őt szánja a Sony az ifjú Nathan Drake szerepére. A stúdió elvileg jelenleg is nagyban egyeztet több rendezővel is, hogy mielőbb sínre tudják tenni ismét az Uncharted mozit. 

Az Uncharted film tervét még 2009-ben jelentette be a Sonyhoz tartozó Columbia Pictures, szóval kereken tíz éve várunk már arra, hogy elkezdődjön a forgatás. A jelek szerint pedig továbbra is várakoznunk kell. Eredetileg David O. Russell rendezte volna a filmet, őt Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy, végezetül pedig a most távozó Dan Trachtenberg követte. Az évek során számos forgatókönyvírót és több eltérő forgatókönyvet is elfogyasztott a projekt.

Elvileg 2020 decemberének elején kellene a mozikba kerülnie az Uncharted filmnek. Szerintetek csúszik a premier, vagy gyorsan találnak rendezőt és sikerül tartani a céldátumot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)