Hirdetés

Az Uncharted film nem a játékok közvetlen adaptációja lesz

|

A rendező a minél jobb élmény végett döntött úgy, hogy nem a játéksorozat cselekményét mutatja be.

Hirdetés

Film készül a Sony egyik legsikeresebb exkluzív franchise-ából, az Unchartedből, amiben Pókember legújabb megtestesítője, Tom Holland játssza el a főszereplőt. Az még titok, pontosan miről is szól a kaland, de azt már nagyjából tudjuk, mit nem láthatunk majd.

Hirdetés

A film rendezője, Dan Trachtenberg nem egy közvetlen adaptáción dolgozik, tehát nem a játékok eseményei lesznek a középpontban, hanem azt ismerhetjük meg, milyen volt Nathan Drake élete még a legelső Uncharted kalandjai előtt. Trachtenbergnek elég konkrét tervei vannak az alkotással kapcsolatban, és nem akarja, hogy egy szimpla másolat legyen belőle, mivel azzal csak csalódást okozna a franchise kedvelőinek.

A cselekmény kapcsán továbbra sem lettünk okosabbak, de a rendező szerint, ha a Naughty Dog csinálna még egy játékot Nathan és Sully főszereplésével, akkor valószínűleg a film történetét mesélnék el. Ebből talán arra lehet következtetni, hogy a srácoktól megszokott minőséget és hangulatot kapjuk majd a filmvásznon is. Remélhetőleg tényleg így lesz.

Az Uncharted film 2020. december 18-án debütál a mozikban. Szerintetek miről fog szólni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)