Hirdetés

Majdnem Ryan Reynolds lett az Uncharted film főszereplője

|

Mielőtt bejött volna a képbe Tom Holland és a fiatal Nathan Drake, akkor még egy R-kategóriás projekt volt tervben.

Hirdetés

Rendkívül nehezen akar összeállni az Uncharted film, de az új rendezővel, Dan Trachtenberggel (Cloverfield Lane 10) a jelenlegi állás szerint már 2019 vége előtt megkezdődhet a forgatás, a főszerepben továbbra is Tom Hollanddal. Csakhogy eredetileg egészen más koncepciót képzeltek el a játék adaptációjához. 

Hirdetés

Még 2016-ban A szupercsapat, a Füstölgő ászok és a Fehér pokol rendezője, Joe Carnahan is megfordult az Uncharted film környékén, az ő forgatókönyve alapján készülhetett volna el egy a felnőtt közönséget megcélzó változat, amelynél Ryan Reynolds volt az első számú választás. Carnahan a Discussing Filmnek adott interjújában árulta el, hogy tudomása szerint Reynolds nagyon-nagyon közel volt ahhoz, hogy aláírjon a főszerepre, ám a Deadpool miatt otthagyta a projektet. 

Carnahan azt is elmondta, hogy az ő verziójában csak néhány oldalt szentelt volna a 14 éves Nathannek, ahogy a harmadik Uncharted videojátékban is láthattuk, utána pedig áttért volna arra a Drake-re, akit mindenki ismer. Szerinte fantasztikus, szórakoztató és vicces volt a szkript, nagyon elégedett volt vele, talán bizonyos részeit fel is használták az új koncepcióban.

Carnahan elmondta továbbá, hogy a víziója elég közel volt a játékokhoz és hogy szerette volna lenyűgözni vele az Uncharted széria íróját, Amy Henniget, Neil Druckmannról ugyanakkor nincs jó véleménnyel, csak egy stopposnak tartja. Szerinte volt némi kavarás is a Naughty Doggal, de részletekbe nem ment bele. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)