Hirdetés

Nolan North nincs kibékülve az Uncharted film szereposztásával

|

Egészen konkrétan Mark Wahlberg kiválasztásába kötött bele a népszerű szinkronszínész, aki Nathan Drake hangját is kölcsönözte az Uncharted videojátékokban.

Hirdetés

Nolan North (Uncharted, Destiny, Deadpool) és Troy Baker (Last of Us, BioShock, Metal Gear) nemrég RETRO REPLAY nevezetű YouTube-csatornájukon a Resident Evil 2-nek estek neki (az eredeti játékot és a remake-et is kipróbálták), közben pedig csevegtek is egy kicsit. Többek között a sanyarú sorsú, ismét elhalasztott Uncharted film is szóba került, North pedig kifejtette, szerinte nem lett éppenséggel jó a szereposztás.

Hirdetés

Az adásban North elmondta, hogy nagyon izgatott az HBO Last of Us tévésorozat amiatt, az Uncharted filmtől viszont finoman szólva nincs elmosva. Külön kiemelte, hogy bár imádja Mark Wahlberget, egyszerűen nem tudja őt elképzelni Sully szerepében - a moziban ugyebár Wahlberg fogja alakítani Victor Sullivant, Tom Holland pedig az ifjú Nathan Drake-et. Antonio Banderas, Tati Gabrielle és Sophia Ali is biztosan felbukkannak majd az adaptációban, de az ő szerepükre még nem derült fény.

A szóban forgó teljes videót itt tudjátok megnézni: 

Érdemes egyébként is követni North és Baker közös csatornáját, remek tartalmak vannak rajta. Én már alapból a díszletbe is fülig szerelmes vagyok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)