Hirdetés

Mark Wahlberg lesz Tom Holland partnere az Uncharted filmben

|

Megvan ki játssza majd Nathan mentorát a készülő mozis adaptációban.

Hirdetés

Néhány éve már megy a szenvedés az Uncharted film körül, de úgy néz ki, hogy mióta Tom Holland főszereplése nyilvánosságra került, a dolgok igazán elkezdtek bepörögni. Az adaptáció egy eredettörténet lesz, amiben megismerhetjük majd az ifjú Nathan Drake-et. Mark Wahlberg már régóta legyeskedett a projekt körül, tekintve, hogy eredetileg ő kapta volna Nathan szerepét. A filmnek ez a verziója sosem indult be igazán, és a csapat végül az eredettörténet mellett döntött, így Mark már nem kaphatta meg a főszerepet. Most talán sikerült kárpótolni.

Hirdetés

A színész mindenképpen szeretett volna a stáb tagja maradni, és úgy tűnik, hogy ez a vágya teljesült is. A Variety jelentése szerint ugyanis ő kapta Sully szerepét, aki Nathan mentora volt. Tom Holland korábban azt nyilatkozta, hogy szívesen dolgozna Chris Prattel vagy Jake Gyllenhaallal. Nem bánta volna, ha valamelyik MCU-s cimborája kapja Sully szerepét, de ennek úgy néz ki, hogy ez nem jön össze. Ettől függetlenül Mark és Tom egy jó csapat lehet a vásznon, alig várjuk, hogy láthassuk őket, és végre kiderüljön, hogy lehet-e jó Uncharted filmet készíteni, ha már a Tomb Raider még mindig nem hozta azt a szintet, amit szerettünk volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)