Hirdetés

Az Uncharted film főszereplője elárulta, szerinte ki lenne a legjobb Sully

|

Tom Holland nemrég egy filmes kérdezz-felelek kapcsán beszélt a készülő Uncharted moziról és dobott be egy kifejezetten érdekes nevet Nathan mentorának szerepére.

Hirdetés

Tom Holland manapság gőzerővel népszerűsíti a júliusban a mozikba kerülő Pókember: Hazatérést, de nem csak emiatt szolgáltatott beszédtémát. Mivel kiderült, hogy az Uncharted filmfeldolgozásában is szerepet kap, erről is kérdezték nemrég az ifjú színészt.

Holland a Yahoo Movies stúdiójában járt egy interjún, ahol a rajongók is kérdezhettek, így szóba került a Naughty Dog kincsvadász-sztorijának adaptációja is. Holland elmondta, hogy nem sokkal ezelőttig nem igazán ismerte a szériát, illetve arról is, hogyan merült fel, hogy ő alakítsa az ifjú Nathant. De akkor sem szeppent meg, mikor megkérdezték tőle, ki illene Sully szerepébe:

"Szerintem Jake Gyllenhaal menő lenne. De ami azt illeti, nemrég voltam a Jurassic World forgatásán is, ahol (...) összebarátkoztam Chris Prattel is az elmúlt hónapokban. Szerintem ő is nagyszerű Sully lehetne. Ha az idősebb szereplők jelennének meg a filmben, azt mondanám, Chrisnek kéne Nathant alakítania, de így szerintem menő Sully lenne"

- mondta Holland.

Úgy tűnik, a forgatókönyv újraírása és az előzményfilmes koncepció kialakítása óta még a teljes szereplőgárdát nem fixálta le a Sony, viszont látszólag sokkal gyorsabban haladunk a premier felé, mint eddig.

Ti kit látnátok még szívesen az Uncharted filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)