Hirdetés

És már megint lelépett az Uncharted film rendezője

|

Már éppen úgy tűnt, hogy végre sínen van az évek óta dédelgetett adaptáció gyártása, erre a film hatodik rendezője is bedobta a törölközőt.

Hirdetés

Egyre inkább az az érzésünk, hogy az Uncharted filmen valami átok ül. A projektről először 2008-ban volt szó, és azóta is csak a tervezgetés megy. A 2019-es jelentések szerint úgy tűnt, hogy a jelenlegi gárda végre egyben marad és a rendező, Travis Knight, végre tető alá hozza az egészet. Erre kiderült, hogy időpontbeli ütközések miatt Travis inkább kiszáll.

Hirdetés

Deadline jelentése szerint a legnagyobb probléma, hogy a főszereplő, Tom Holland meglehetősen elfoglalt. A színész alakítja Pókembert a Marvel filmes univerzumában, aminek következő, hálószövős felvonását a hírek szerint már a nyáron elkezdik forgatni. Ennek köszönhetően csúszik az egész időtábla, és az új beosztás már nem fért bele rendezőnek. Az Uncharted film így tehát  most megint rendező és premier dátum nélkül maradt.

Reméljük, hogy valaki be tudja vállalni a projektet, bár hat lelépett rendező után nem lennénk meglepődve, ha az ipar nagyjai inkább elengednék végre ezt a szenvedést, még akkor is, ha Nathan Fillion bemutatója után lenne kedvünk kicsit nézni egy ilyen filmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)