Hirdetés

Uncharted film - lassan, de biztosan haladnak a munkálatok

|

A rendező, Shawn Levy adott egy állapotfrissítést a kultikus játék filmadaptációjáról.

Hirdetés

Egy hosszabb csend után ismét hallhattunk a várva várt Uncharted filmről.

Hirdetés

A forgatókönyv ugyan egy jó ideje elkészült már - amiről egyébként szuperlatívuszokban beszéltek azok, akik beleolvashattak - ennek ellenére az elmúlt hónapok meglehetősen csöndesek voltak a film háza tája körül. Persze, az már önmagában egy ütős bejelentés volt, hogy a Pókember: Hazatérés sztárja, Tom Holland alakítja majd a fiatal Nathan Drake-et, mi mindenesetre vevők lennénk pár új infómorzsára.

A The Playlistnek adott interjújában Shawn Levy, a film rendezője végre megtörte a csendet. A direktor egy másik közelgő produkció, a Starman munkálataiban is részt vesz, így felmerült a kérdés, hogy esetleg valamelyik nagyobb prioritást élvez-e a rendező szemében. Levy, aki egyébként a Netflix sikersorozatának, a Stranger Thingsnek a producere is, a következőket mondta:

Jelenleg úgy fest, hogy az Uncharted áll a legközelebb a startvonalhoz, ám egy hatalmas címről beszélünk. Már van egy remek forgatókönyvünk, és a fiatal tehetséget, Tom Hollandet is sikerült beszervezni. A továbbiakban koncentrálunk a menetrendre és a soron következő castingokra.

Sajnos a forgatásokról és a tervezett megjelenési dátumról egyelőre még semmit nem tudunk, de a tartópillérek, úgy tűnik, már a helyükön vannak. A cselekmény maga egy előzmény lesz, amiben Drake megismerkedik egy hírhedt vadásszal, Sullivannel. Azt ne felejtsük el, hogy értelemszerűen egy jóval fiatalabb Drake-et fogunk megismerni a film során, főleg a játékok veterán kalandorához képest.

Levy továbbá hozzátette, hogy a két filmes munkája mellett a Stranger Things harmadik évadának készületei is elhalmozzák munkával bőven, így ne nagyon reménykedjünk abban, hogy a közeljövőben belenézhetünk az Uncharted nagyvásznas változatába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)