Hirdetés

Uncharted film - előzmény lesz, az új Pókember játssza az ifjú Nathant

|

Tom Holland kapta meg Nathan Drake szerepét a készülő filmben, azt azonban még mindig nem tudni, mikor lesz a projektből bármi.

Hirdetés

Nathan Drake pihenni tért, a Naughty Dog a The Last of Us: Part II-n dolgozik, de a Sonynak tervei vannak a franchise-zal. Most már nem pont olyanok, mint korábban.

A Deadline beszámolója szerint az Uncharted film kapcsán változtak a tervek, és nem a felnőttkori, hanem a múltbeli Nathan kerül a középpontba. A filmből azt ismerhetjük majd meg, hogyan vált kalandorrá, így ha a Sony nem rúgja fel a játékbeli történetet, várhatóan bátyja, Sam is fontos szerepet kap. A főszerepben Tom Hollandet láthatjuk, aki hamarosan a Pókember: Hazatérésben mutatja meg, képes-e egy egész filmen át olyan szórakoztató lenni, mint a legutóbbi Amerika kapitányban. 

A rendező a Rózsaszín párducot, az Éjszaka a múzeumban filmeket és számos mást jegyző Shawn Levy lesz, a produceri feladatkört pedig Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner és Ari Arad vállalták be.

Ti kire osztanátok Sam, Sully és a többiek szerepét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)