Hirdetés

Tom Holland szerint az Uncharted film forgatókönyve az egyik legjobb, amit olvasott

|

Azt is elárulta, biztos benne, hogy Mark Wahlberg lehengerlő alakítást nyújt majd a fiatalabb Sully szerepében.

Hirdetés

Kevés olyan hányattatott sorsú filmes projekt van, mint amilyen az Uncharted adaptációé. Jelenleg is rendező nélkül árválkodik a projekt, ennek ellenére a fiatal Nathan Drake szerepére szerződtetett Tom Holland nagyon elégedett azzal, amit a forgatókönyvírók letettek az asztalra, mi pedig csak remélni tudjuk, hogy lassan elkezdik a forgatást. 

Hirdetés

Az Uncharted széria tényleg filmre kívánkozik, hiszen fantasztikus karakterek és izgalmas történetek egyaránt jellemzik a játékok eddig megjelent részeit, amik a szélesvásznon sem mutatnának rosszul. Azt már tudjuk, hogy a Sony jövőre szeretné mozikba küldeni a filmet, amiben Tom Holland játssza majd a főszerepet, mint a fiatalabb Nathan Drake. A színész már olvasta a forgatókönyvet, amiről igen jó véleménnyel volt:

"Szerintem az Uncharted egy olyan dolgot kínál, amit a legtöbb videojátékból készült film nem: egy eredettörténetet. Tehát akkor sem tudod megjósolni, mi történik majd a vásznon, ha ismered a játékokat. De akkor is élvezni fogod a filmet, ha nem játszottál velük, mivel az abban lévő infókat mindenki itt kapja meg első kézből. Én elképesztően izgatott vagyok a mozi miatt, mivel már régóta munkálkodnak rajta. Olvastam a forgatókönyv legújabb vázlatát, és ez az egyik legjobb, amivel valaha dolgom volt. Egyszerűen lemászik az oldalakról. Szerintem Mark Wahlberg király lesz mint Sully, és rettentő szórakoztató lesz az egész."

Persze aki már látott vagy olvasott akár csak egyetlen Tom Hollanddel készült interjút, az pontosan tudja, hogy a fiatal színész minden iránt úgy lelkesedik, mint egy kiképzetlen labrador, de mi nagyon drukkolunk, hogy valóban legyen igaza a szkript minőségével kapcsolatban. Az Uncharted film a jelenlegi tervek szerint 2021. december 5-én kerül a mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)