Hirdetés

Premierdátumot kapott az Uncharted film, Tom Hollandé a főszerep

|

Végre úgy tűnik, hogy felpörög a meló a fél évtizede készülgető Uncharted mozifilm körül.

Hirdetés

The Hollywood Reporter jelentése szerint a Sony végre elkötelezte magát egy premier dátum mellett, ami ugyan nincs a szomszédban, de legalább már biztosnak tűnik. A nagy nap 2020. december 18-án lesz esedékes.

Hirdetés

Az Uncharted film premier időpontja mellett megerősítették a szereposztással kapcsolatos infókat is. Már hivatalos, hogy az új Pokember filmek sztárja, Tom Holland játssza majd Nathan Drake-et. A film a legendás karakter fiatalkorára fókuszál majd, így a rendező szerint Holland volt a tökéletes választás a szerepre. A rendezői feladatokat egyébként Dan Trachtenberg vette át Shawn Levytól.

Kicsit reménykedünk benne, hogy ez egy komolyabb adaptáció lesz, mint az eddigi játékos próbálkozások. Ti mit szóltok a szereposztáshoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)